Måndag: 
Tisdag: Långpass löpning, 22 km
Onsdag: Cykeltrainerpass + simning
Torsdag: Backintervaller löp + löpstyrka ben
Fredag: Morgonjogg + 5 km terränglöpning
Lördag: Landsvägscykling 9 mil
Söndag: 
Långpass löpning, 17 km

Denna vecka har kännas riktigt bra. Jag har fått in mycket löpning och framförallt då 2 långpass. Härligt! München marathon närmar sig med stormsteg och det går ju inte att blunda för (även om jag skulle vilja, haha). På lördagen var vi ett gäng ute på cykeltur från nya Team Rynkeby Värmland 2018, det var väldigt roligt att få prata och lära känna dem lite redan nu. Nästa vecka ska löpning fortfarande ligga i fokus. Mitt mål är att få in 2 långpass även då.

Total simning: 34min (1500 meter)
Total löpning: 6h 34min (53,7 km)
Total cykling: 4h 7min (10,4 mil)
Total styrketräning: 20min
Total träningstid: 11h 37min 05sek