Xtremefit

Hej vänner,

Förlåt. Det har ekat ganska mycket här inne i veckan, men jag har haft fullt upp med klienter, möten och jobb. Igår var jag dessutom i huvudstaden för att utbildas till instruktör. Ni som bor i Karlstad har säkert sett grupper under sommaren som tränar på gubbholmen väldigt ofta med en instruktör iförd militärkläder, det är företaget Xtremefit som håller i dessa gruppträningspass och jag ska bli en av dem instruktörerna!

Under sommaren har jag varit i kontakt med Carro som är ansvarig för dessa bootcamps i Karlstad och hon ville gärna ha med mig i instruktörsgänget. Så igår var jag som sagt en heldag i Stockholm för utbildning. Det blev en lång dag utomhus i kallt blåsigt väder med regn, jag var genomblöt och frös mer än någonsin. Vilket är dödens för mina leder. Fast det var så roligt och inspirerande att jag inte la större energi på det!

Nu är jag Karlstads nya Xtremefit instruktör och inom kort kommer jag att starta upp ett eget bootcamp på 6 veckor med 3 träningspass/vecka! Jag ser fram emot det med spänning och hoppas att jag kommer att få träffa dig under mitt bootcamp. Så håll utkik!

Xtremefit2