Måndag: Terränglöpning, 60min + Simbassäng 45min
Tisdag: Landsvägscykling, distans 2h
Onsdag: Terränglöpning, 90min
Torsdag: Cykeltrainer, 8x4min
Fredag: Långpass löpning, 2h + 1550m bassängsim
Lördag: Backintervaller löp + Cykeltrainer, 10×1 min
Söndag: 

Veckans träning har gått galet bra trots att jag var på bröllopsfest under helgen. Därför blev vilan på söndag denna vecka istället för mitt i veckan som den brukar ligga. Simningen börjar släppa riktigt bra och det går snabbare och snabbare. Lika så börjar löpningen att kännas bättre igen också. Smärtorna i lederna har varit mer stabila denna vecka, så det kan nog ha att göra med det också. Nu blickar jag framåt mot en ny vecka, då väntar tävling på lördagen i form av fjällmaraton!! SPÄNNANDE!!! :D

Total simning: 1h 17min (3050 meter)
Total löpning: 5h 10min (40,9 km)
Total cykling: 4h 5min (12,41 mil)
Total träningstid: 10h 38min 30sek