Som jag nämnt tidigare har hösten börjat knacka på dörren. Det är kylig luft ute stundvis, speciellt på morgnar eller när solen lyser med sin frånvaro. Detta gör att jag inte vågar cykla utomhus alltid, som idag. Istället fick det bli ett effektivt pass inomhus på 75 minuter. I detta inlägg får du ta del av passupplägget. Enjoy!

Uppvärmning: 15 min lätt tramp
Pass: 8×4 minuter på riktigt tung växel/kadens. 2 min lätt tramp mellan intervallerna.
Nedvarvning: Lätt tramp tills du uppnått 75 minuter. Efteråt kan det vara gott med lite stretch.

Dagens pass gick bra, det var gott att få ta i! Även om jag tycker trainerpass egentligen är rätt tråkiga (om jag jämför med utomhus) så blir det mycket roligare när man har ett strukturerat pass att följa som det ovan. Min plan är att hålla i cyklingen i vinter inomhus med minst 2 trainerpass/vecka. Vi får se hur det går. ;)