dec31

Jag inledde sista dagen på detta år med en lugn joggtur tillsammans med min blivande löpcoachkollega Sofie för just Runacademy som etablerar sig i Karlstad till våren. Vi sprang totalt 5 km i ett behagligt tempo. Det var gott! Perfekt som uppvärmning inför den kommande nyårsWODen i boxen med mina Lifeboxkompaner. 

Självaste WOD:en var sjukt jobbig, såklart! Vi körde “Happy new year” i par om 2 där vi skulle dela på alla reps som ni kan se på tavlan till höger. Inte nog med det! Vi avslutade med att köra overheadsquat till låten Bring Sally Up/Down som är en riktig bendödare. Varje gång de sjunger “Bring Sally down” ska man Squata och när de sjunger “Bring Sally up” är det dags att gå upp igen. Uh!

Nu väntar en lugn nyårsafton tillsammans med min allra bästa (och äldsta) vän som jag stått vid min sida i ca 15 år och hennes hundar som är raketrädda. Det blir ingen alkohol, bara god mat och tillbakablickar från våra bästa stunder tillsammans! Jag hoppas att ni också får en god nyårsafton och med det vill jag önska er ett..

… Gott nytt år!!