Idag är det en stor dag och då inte för att det är kungens födelsedag. Nej, idag lanserar jag inte bara en ny bloggadress utan även mitt nya jag, mitt kommande varumärke och levebröd. Nämligen MarathonEmma.se. I 2 års tid har jag bloggat på healthyandhappy.se och nu har min fina vän Therese hjälpt mig i min nystart i livet med en rivstart på nätet iform av denna hemsida. Visst blev det fint? Jag hoppas att ni kommer trivas och självklart kommer jag att fortsätta blogga på samma vis som innan, bara att adressen är bytt.

Om nästan exakt en månad kommer jag att stå som färdigutbildad personlig tränare, coach och massör. Detta innebär att från och med 13 juni kommer jag att börja ta emot klienter inom träning och massage med ett coachande förhållningssätt. Jag kommer även att börja föreläsa om min resa jag gjort.

Så nu mina vänner, som många av er har väntat på, går det att börja boka mig och mina tjänster! Tjohoo!!

P.S. Glöm inte att följa mig på bloglovin.