Det har blivit lite dåligt med uppdatering under de senaste veckorna och det beror bara på en sak, JAG HAR BLIVIT MED HUS och FÄSTMAN!

Ja, ni som följer mig på Instagram (@marathonemma) vet redan denna nyhet men för er som missat detta så fick jag och min sambo nycklarna till vårt hus fredagen den 16 mars. Samma kväll förlovade vi oss och nu kan vi påbörja ett nytt kapitel i våra liv, tillsammans med vår lilla dvärgsnauzer Esset i vår röda lilla villa med vita knutar. En dröm har blivit verklighet helt enkelt!

Vårt lilla hus består av 75 kvm boarea, 75 kvm inredd vind med snedtak samt 75 kvm källare. Det bästa med vårt lilla hus är att ca 50 kvm av källaren kommer att bestå av 2 gymdelar – Ett konditionsrum med löpband och cykeltrainerhörna kopplat till Zwift. Den andra delen är ett styrkerum med fria vikter. Vi har redan hunnit fixa grunden med golv och väggar, nu återstår bara det roligaste att inreda gymmet! När allt är klart lovar jag att publicera bilder!