fullsizerenderLäkarintyget är påskrivet. Startbeviset är utskrivet. Passet är kontrollerat. Väskan är packad och det är dags att bege mig söder ut för nytt äventyr längs med den franska rivieran! French Riviera Marathon 2016, here I come!

Det är nära nu. Riktigt riktigt nära! Även om jag inte har några tidsmål med loppet mer än att det ska bli en njutning så har jag ändå lite pirr i magen. Mest för att det inte ska uppstå något strul med t.ex. flyg, platser eller att jag missat någon viktig information pga att jag inte kan franska. Alla vet ju att fransmän/-kvinnor är allt annat än bra på engelska. Så bara det blir ju en utmaning! Sist jag var i Frankrike på mitt cykeläventyr fick vi använda oss av google translate på mobilen/datorn för att kunna kommunicera med t.ex. receptionist på hotell. Haha. Jag hoppas att det inte blir så illa i Nice.

Hur som helst. Imorgon bitti lyfter planet från Stockholm Arlanda och på söndag den 13/11 springer jag från Nice till Cannes. Vill du följa mig på resan och hålla dig uppdaterad så är du varmt välkommen att följa mig på instagram (@marathonemma). Annars kommer jag att skriva ett blogginlägg om resan och loppet i ett kommande inlägg nästa vecka.

Tills dess, må så gott!