För någon vecka sedan delade jag med mig av mina träningsmål 2017. Men ett år består så mycket mer än bara träning för att utvecklas som person. Så nu tänkte jag även dela med mig av några av mina personliga mål också. Bland annat vill jag bli av med mitt sockerberoende som jag skapat under hösten (ja, du läste rätt), men också mycket mer. Här kommer en lista på några av punkterna;

  • Bli sambo. Detta involverar inte bara mig då utan även min pojkvän Tomas som bor i Stockholm. Detta är ett stort steg för oss båda då det innebär en extrem förändring i framförallt Tomas liv.
  • Bättre bloggare. De senaste åren har jag kan jag erkänna att jag varit en väldigt dålig bloggare, men nu är det dags att ändra på det. Till skillnad från tidigare löften om ett bättre bloggande känner jag faktiskt nu ett sug om att faktiskt blogga. Så om ni har önskemål på blogginlägg får ni skulle vilja läsa här i bloggen så får ni jättegärna skriva dem i en kommentar. Det kan vara allt från personliga saker som “en vanlig dag på jobbet” eller olika typer av löptips.
  • Investera i mig själv. Detta är ett ordspråk som ofta cirkulerar inom hälsobranschen som jag arbetar inom. Dock har jag varit dålig med att tillämpa detta på mig själv, så i år ska jag investera i mig själv och anlita mina kollegor för ett bättre välmående.
  • Sockerfri. Jag har erkänt det innan men gör det igen, jag har ett beroende av pepsi max och detta vill jag bli av med. Så ingen pepsi under hela 2017 är målet.

Har du några personliga mål år 2017?