Hej mina vänner,

Det har nästan gått en hel månad nu sedan jag författade ett inlägg här på bloggen senast. Tänk vad tiden går fort! Det är nästan skrämmande… Jag ville egentligen bara titta in och skriva att jag lever då jag fått förfrågningar om det hänt mig något då jag slutat blogga så tvärt. Allt är i sin ordning, jag lovar! Jag har dock inte riktigt fått in en vettig rutin än i vardagen i mitt nya liv i Forshaga vilket gör att jag måste prioritera bort vissa saker. Däribland bloggen, men det kommer det såklart bli ändring på när jag väl fått struktur på livet igen!

Vad har jag gjort då dom senaste 20 dagarna? Jo, jag har tagit tag i kosten. Min fina vän och kollega Johanna har hjälpt mig med att knåpa ihop ett personligt anpassat sådant för mig som jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg. Jag har börjat tagit upp löpningen och cyklingen mer seriöst inför sommarens äventyr. Iår har jag ju äntligen tänkt prova på det här med triathlon. Minst en tävling! Utöver det har jag jobbat väldigt mycket och då långa dagar där jag åkt hemifrån runt kl. 9 på förmiddagen och kommit hem mellan 21-23 på kvällen. Behöver jag säga mer om det?..

Hälsan har inte varit på topp under dessa 20 dagar heller, jag har fått återfall i min sjukdom (reumatism) och tvingats äta mediciner. Nu är det dock bättre så jag hoppas att det fortsätter åt rätt håll också. Nu får det vara slut på eländet! Snart börjar ju löpsäsongen på allvar och Stockholm marathon närmar sig med stormsteg! Jag lever fortfarande med hoppet om att det kommer bli ett bättre lopp iår än förra.

Men nu till dig. Hur ser din hälsa ut? Flyter allt på som det ska? Du kanske också har något lopp i vår som du tänker vara med i? Isf hur tänker du om träningen kring det? Tell me.

Med kärlek! /MarathonEmma

feb27