Söndag är här och ännu en vecka har passerat. Som alltid går veckorna otroligt fort och jag är mer eller mindre fullbokad varje dag vilket är väldigt roligt! Efter sista kunden i fredags bar det av till Stockholm och min blivande sambo för att spendera helgen där/här med honom. Det är alltid skönt att åka till honom för då vet jag att jag mer eller mindre måste vara ledig, vilket vi alla vet är viktigt att vara emellanåt.

Träning under vecka 9:

Måndag: Intervaller i kort backe (3×6 ruscher/80m)
Tisdag: 5 km lätt distans
Onsdag: Tröskelpass, 3x10min
Torsdag: 
Fredag: Korta intervaller, 3x5x40s
Lördag: 
Söndag: Mysigt långpass, 17 km

Den här veckan har jag inte hunnit med något annat än löpning i min egna träning, hela 5 pass har jag fått ihop av blandad kompott. Allt från backintervaller till dagens långpass på 17 km. Totalt har jag sprungit 46,42 km denna vecka och det känns väldigt kul att snart vara uppe i 5 mil/vecka igen. Fast det bästa av allt är att jag känner mig stark och frisk, kroppen svarar bra och tycks inte bli överbelastad. HURRA! Nästa vecka väntar en återhätmingsvecka och lite mer fokus på alternativ träning. Tänkte hålla mig till 3 löppass och minst 1 simpass och 1 cykelpass.

Hur har det gått med din träning denna vecka?

Kommentera inlägget.