Den här veckan har varit fullspäckad (väldigt likt de senaste veckorna) med både jobb och privata händelser. Allt som allt vill jag sammanfatta veckan som en av de bästa i mitt liv. Företaget går bra och många nya kunder hittar till mig, träningen går också bra där utvecklingskurvan bara går uppåt och jag dessutom håller mig skade-/symtomfri. Den här veckan blev det dessutom klart att min andra hälft kommer flytta in hos med från och med Maj månad.

Vad mer kan jag önska mig? Jag vet inte. Jag kan bara konstatera att jag är så lycklig just nu!

Träning under vecka 10:

Måndag: 
Tisdag: 5 km lätt distans + 15 min core- & benstyrka
Onsdag: 
Torsdag: ”Testa formen”-pass med förbättrad tid.
Fredag: 
Lördag: Lätt distans 10 km i vårsolen
Söndag: Snabbdistans 5 km i 5:20-tempo.

 

Som jag skrev förra veckan skulle jag ha en återhämtningsvecka denna vecka. Det blev det också. Förra veckan sprang jag totalt 47,5 km fördelat på 5 pass. Denna vecka sprang jag 30 km fördelat på 4 pass. Jag hann inte med något långpass denna vecka, därför blev det 4 pass istället för tilltänkta 3 pass. Långpasset fick bli 10 km igår och idag la jag till en snabbdistans. Den här veckan testade jag även formen i torsdags och all träning svarar bra, totalt har jag fått en tidsförbättring på 20s min/km sedan Januari. Det är roligt! Även om jag inte springer för att få bättre tider. :)

Nästa vecka går jag in i en ny period och mängden kommer att öka igen. Jag ser verkligen fram emot kommande vecka då den kommer avslutas med en kickoff tillsammans med team Asics frontrunner Sverige på Hasseludden spa i Stockholm. Tjohooo!

 

Han och jag! <3Under fredagen stod jag och mitt jobb-team på ICA Hagahallen här i Karlstad och pratade om träning med kunderna.IMG_1639