Ja, som rubriken lyder har jag idag jobbat 13h. Jag lämnade hemmet kl. 06:10 imorse och kom hem kl. 20:10. En riktigt lång dag som jag har hunnit göra väldigt mycket på. 1 frukostmöte med BNI och 7 gruppträningspass. Jag ska vara petig och jag antar att jag inte behöver säga att jag är trött nu?

Dagen inleddes med BNI-möte på Löfbergs lila arena här i stan, jag hade blivit inbjuden dit som gäst av min kollega PT-Wicci som också är ägare av PT-Hörnan. BNI är ett affärsnätverk där man ses varje torsdag och det var ett riktigt roligt och givande möte. Något jag gärna gör om och förhoppningsvis får som stående torsdagsrutin.

Efter BNI-mötet är det dags att leda 7 gruppass av olika motionsgrupper för personer med fysisk aktivitet på recept. Mot slutet var det riktigt tufft att hålla kvalitet i passen och glöden uppe men som tur är har jag en välförtjänt sovmorgon imorgon!