14231882_10153975076425838_8354351246249171529_oUnder September månad är jag med i en bloggutmaning som Linda H Da Silva anordnar för bloggare med företag. Min tanke är att kunna dela med mig av hur jag tänker och gör kring mitt företag som personlig tränare och löpcoach.

Dagens tema är utveckling och för mig är utveckling så otroligt viktigt. Inte bara för mitt yrke där jag jobbar som personlig tränare/löpcoach utan också för mig själv och mitt välmående. Det nämnde jag också här om dagen när jag skrev om kunskap. Framför allt är det roligt att utvecklas och lära sig nya saker som man kan ha nytta av. Jag älskar till exempel att utvecklas genom andra. Dels genom att gå på kurs och utveckla kunskapen, men också genom mina klienter och vad har för ”problem” samt nära och kära jag umgås med.

Under de år jag jobbat som personlig tränare/löpcoach i Karlstad har jag utvecklats extremt mycket av mina klienter. Om t.ex. någon skulle säga till mig för ca 10 år sedan att jag skulle jobba med träning/löpning idag skulle jag nog bara skratta åt det eftersom jag hade extremt dålig självkänsla och problem med att träffa främmande människor. Utvecklingen sedan dess har varit enorm med andra ord!

Du som klient utvecklas både fysiskt och mentalt hos mig. Att nå ett fysiskt mål du drömt har minst lika mycket med det mentala att göra som det fysiska. Ofta är det en obeskrivbar känsla att komma under den där drömtiden på milen eller att bara kunna börja springa igen efter en långvarig och strulig skada.

Det finns ALLTID något nytt att lära sig och utvecklas inom. Jag brukar ofta säga att ju mer jag lär mig om något, desto mindre kan jag om det.