14188433_10153969611390838_2848227339263630481_oUnder September månad är jag med i en bloggutmaning som Linda H Da Silva anordnar för bloggare med företag. Min tanke är att kunna dela med mig av hur jag tänker och gör kring mitt företag som personlig tränare och löpcoach.

Temat för dagen är Dagens uppgift. Varje dag i min vardag ser extremt olika ut och har olika uppgifter/sysslor. Ofta pendlar jag mellan olika orter. Både nära mitt hem och upp till 30 mil bort.

Idag är en sådan där dag som jag befinner mig 32 mil bort från mitt hem i vår huvudstad, Stockholm. Här ska jag gå på ännu en kurs för att låta mig inspireras, utvecklas och ta in massor av ny kunskap inom mitt expertområde/yrke (personlig träning/löpcoaching). Jag vill nämligen aldrig se mig som färdigutbildad även om jag är det på papper inom mitt expertområde. Det finns alltid nya saker att lära sig och inspireras av från olika människor. Så idag ska jag utveckla min kunskap inom träning för mammor och blivande mammor. Jag ska gå en kurs i Mammamageträning (med certifiering) av Katarina Woxnerud.

Att gå på utbildning/kurs gör jag dock inte varje dag, utan jag brukar hålla mig till 2 kurser per år. Det jag däremot gör varje dag är att bemöta människor och utveckla dem inom träning och hälsa. Antingen via mail, telefon eller fysiska möten. Att gå på kurs ger inte bara kunskap, det ger en nytändning och inspiration till att lösa problem på ett annorlunda sätt. För det är ju det jag gör, lösa andras hälso-/träningsproblem. Större och mindre.

När det kommer till företaget och mina klienter är jag väldigt ambitiös och strukturerad. Jag lägger ned mycket tid på varje person och jag vill verkligen hjälpa dem. Det gör ibland att jag glömmer bort mig själv, som idag… Jag har inte ens ätit frukost än och jag började jobba klockan 7.30…. Så nu ska jag faktiskt göra det! Men innan jag tar tag i min frukost tänkte jag avsluta detta inlägg med en uppgift till dig som läsare.

Dagens uppgift till dig:

Fundera ut vad som är dagens uppgift för dig! Vad ska du göra idag? Fundera också på varför du ska göra den och vad denna uppgift och vad den tillför dig? Kommer du att må sämre eller bättre när uppgiften är slutförd? Varför?

Skriv gärna svaret som en kommentar. Jag är nyfiken!