Måndag: Terränglöpning, 60min + Simbassäng 45min
Tisdag: Landsvägscykling, distans 90min
Onsdag: Terränglöpning, 90min + Simbassäng 50min
Torsdag: 
Fredag: Simbassäng, 2x750m
Lördag: Bagheera Fjällmaraton Sälen, 21 km
Söndag: 

Även den här veckan har flutit på bra träningsmässigt och avslutades med ett fjällmaraton i Sälen. Mitt första och absolut inte sista! Dock krävs det så otroligt mycket mer av min kropp märkte jag (rent ledmässigt), så inom de närmaste dagarna kommer jag nog att få dras med en del ledvärk. Men det var det helt klart värt! En race-rapport över loppet kommer att komma i ett inlägg till veckan, jag har inte hunnit skriva den än då jag idag (söndag) åkt på utbildning i Stockholm.

Total simning: 1h 52min (4775 meter)
Total löpning: 4h 45min (33,5 km)
Total cykling: 1h 21min (3,5 mil)
Total träningstid: 8h 25min 01sek