tjurruset 2014

Egentligen skulle jag ha sprungit DN Stockholm Halvmarathon idag, men jag har inte känt mig alls i form dom senaste veckorna. Speciellt inte efter en dunderförkylning som jag råkade ut på för någon vecka sedan. Så jag bestämde mig väldigt hastigt att avblåsa loppet och haka på Tjurruset här i Karlstad istället med klubben. Så fick det bli!

Loppet var enormt roligt, som alla andra år jag varit med! Och det blir bara tuffare och tuffare vilket är ännu roligare! I år satsade jag inte på att få någon bra tid, i och med min dunderförkylning förra veckan. Målet iår var istället att bara ha det roligt och njuta av tillvaron! Så jag hängde med strömmen, peppade och blev peppad av alla andra deltagare. :) Det var en fantastisk löpafest fyllt av jävlaranamma! Skitroligt bokstavligen!

Jag vet att många är nyfikna på min tid också, och den blev 1:07:44 och gav mig placeringen 48.

Sprang du också tjurruset här i karlstad? Hur gick det för dig? :D