karlstad-prolog
 
Idag var det dags, prologen i Karlstad! En cykeltur genom centrala Karlstad för att visa upp vårt team och våra fina cyklar samt vinka av sponsorer och anhöriga. En sista tur på Karlstads gator, eller Värmland över huvudtaget. För imorgon packas lastbilen med cyklarna!

Det blev en runda på totalt 3 “lätta” mil. För mig var det dock rena dödens eftersom jag fortfarande inte har någon energi från min kräksjuka, men nu kan jag äta normalt igen (sedan lunch) så till lördag när prologen i Göteborg äger rum ska allt vara i sin ordning.

I övrigt har dagen spenderats åt att packa och städa mitt boende. Om man ska se det positiva i det hela med kräksjukan så skulle jag nog haft svårt att hinna med det om jag inte blev kräksjuk. Haha.

Nu väntar kudden och det är dags att fylla på energi med sömn. Nattinatt!