april12

Idag var det dags för första riktiga långturen per landsvägcykel. Vi blev ett rätt stort gäng på 7 personer som färdades på Klarälvsbanan med start från Kroppkärrsbadet. Solen strålade och det var klarblå himmel så vi kunde inte klaga på speciellt mycket, förutom vinden! Det blåste som tusan! Det var inte kul i sidvind vill jag lova, men ó andra sidan blir det ju desto bättre träning.

Dagens mål blev Munkfors för mig, David och Erik (resterande nöjde sig innan dess). En rutt på totalt ungefär 11,5 mil. Kroppen klarade av det riktigt bra och jag kände mig knappt trött när jag kom innanför dörren några timmar senare. Varken ben eller rumpa värkte utan kändes förvånansvärt pigga och fräscha. Vinterns trainerträning har gett önskat resultat med andra ord vilket är roligt! Vätternrundan, här kommer jag!

Kort och gott så fick vi en riktigt fin runda. Nu ser jag mycket fram emot kommande helgers långturer på landsväg!