juni3
God morgon kära läsare! Jag har precis kommit hem från en morgonjogg och ska nu sätta mig och äta frukos. Idag var det ett sådant där perfekt morgonväder med strålande sol och jättehärlig frisk luft! Perfekt för en morgonjogg så jag kunde inte låta bli när jag ändå vaknade tidigare än vad klockan skulle ha ringt på.

Jag älskar att bara kunna ge mig ut för en avkopplande runda i ett extremt lätt och behagligt tempo som jag kan ligga i oändligheter i. Idag höll jag mig i ett extra lågt tempo i och med marathonet i lördags. Kroppen kändes riktigt bra! Lite stel i musklerna men det är ju förståligt. ;P I övrigt väldigt pigg och fräsch. Min tå kändes mycket mycket bättre idag då jag inte märkte av den knappt något alls. Jag kommer att fortsätta ta det lugnt denna vecka för att låta kroppen återhämta sig, sedan kommer jag att påbörja lite smått ett nytt program för att snabba på mig under kortare distanser. :)

Nej, nu börjar det bli dags att göra mig iordning för att dra vidare till skolan. Idag är det sista certifieringsdagen för integrativ coachning. Spännande!