gors

 

Det är Augusti och dags för årets upplaga av Görslitet som Karlstads triathlonklubb i2if arrangerar. Det är andra året jag är med som både funktionär och deltagare. I år testade jag dessutom på Olympisk distans för första gången (simma 1500m, cykla 4 mil och springa 1 mil).

Jag ville utmana mig själv lite helt enkelt vilket jag också gjorde! Jag har sprungit väldigt lite i år eftersom fokus varit på cykel så löpningen var helt klart jobbigast. Simningen var också tuff då vågorna var enorma! Inte aggressiva men bara otroligt stora. Jag har dessutom problem med att bli sjösjuk när jag simmar i för stora vågor, detta var en berg och dalbana så mitt mående var inte de bästa under simningen. I mål kom jag tillslut efter lite mer än 3 timmar.

Jag och min lagkompis Victor från Team Rynkeby Värmland bestämde oss dessutom för att delta i Rynkebylagets gula tröja. Den gula färgen är inte bara en färg utan så mycket mer, i våra gula kläder visar vi vårt arbete och stöd till Barncancerfonden. Vi har redan cyklat till Paris, men kampen slutar inte här. Vill du också göra skillnad som mig, Victor och våra 38 lagkamrater i Team Rybkeby Värmland 2016? Kom på informationsträff för deltagande år 2017 den 16/8, scandic Klarälven.