Panasonic Lumix DMC, kompakt systemkameraJag har nu väldigt länge gått runt och suktat efter en ny kamera som är liten, kompakt men fortfarande levererar sjukt bra bilder. I och med att min jobbkamera gick sönder förra året vid sista uppdraget för säsongen har jag varit ännu mer sugen! Det skulle vara så roligt att kunna dokumentera min vardag mer med fina bilder. Till exempel om jag åker iväg med Bianca på en långtur, är på en annan ort och springer lopp eller bara njuter av en dag här hemma i Karlstad. Jag är alldeles för dålig på att dokumentera min vardag, vilket jag väldigt gärna vill ändra på! Både för min egen del, för företagets del och för mina näras del. För hur mycket bättre vore inte t.ex. bloggen om jag publicerade mer och bättre bilder? :)

Kameran jag har fastnat för är en Panasonic Lumix DMC-GM1 som är liten och grym. Dock lär jag få sukta efter den ett bra tag till i och med att jag som nystartad företagare har ganska snålt om pengar, men man kan ju alltid drömma! :) Är det någon av er som testat kameran? Och isf, vad tycker ni?