av

Igår var det dags igen att spendera en hel dag i huvudstaden. Denna gången åkte jag dit för att sätta mig i ”skolbänken” igen. På dagens agenda stod avancerad programskrivning för löpare, något som är ett stort intresse hos mig. Det var en mycket intressant och lärorik dag som gjort mig full av inspiration för kommande programskrivningar.

Idag kan vem som helst få tag i ett träningsprogram för löpare, det är ju bara att googla på nätet så dyker det upp hur mycket som helst. Enkelt och gratis! Dock tar ju dessa program inte hänsyn till just DIN livssituation idag som en programskrivare kan göra. Vad händer om du är sjuk? Blir skadad? Har barnen varannan vecka? Eller att något annat ”kommer ivägen” för programmet som du skall följa? Inte finns det någon som bryr sig om det vilket är precis vad en programskrivare gör, en programskrivare hjälpa dig att få ihop vardagspusslet i ditt liv så att du ska kunna nå dina mål säkert, skadefritt fyllt med glädje! Något som många inte tänker på.

Jag hjälper dig gärna med din löpträning i vår, både på distans och med personliga träningstimmar. Just nu har jag dessutom ett fantastiskt vårerbjudande, så passa på! ;)