french-riviera-marathon

Nu är jag anmäld till årets maraton, French Riviera Marathon 2016. Den 13 November springer jag från Nice till Cannes längs Franska Rivieran. Varje år springer jag ett maraton som tillhör mitt livsprojekt, nämligen att springa 1 mara om året i 50 år och inget får springas 2 gånger. French Riviera Marathon blir mitt tredje i detta projektet och jag kommer att skriva om resan/träningen inför detta både i bloggen och på instagram så jag hoppas att du blir med mig..

Mitt livsprojekt att springa en mara om året kom till för att jag inte är en tävlingsmänniska. Jag känner inget behov av att pressa tider längre utan jag springer för att jag kan, för att jag vill och för att det är ett fantastiskt sätt att få komma nära naturen. Se och njuta. Så detta  är mitt sätt att få uppleva, utforska, inspireras och möta andra kulturer i världen!

Förra året sprang jag Malaga Marathon längs den spanska kusten. Det var en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer att glömma, underbart på alla vis! Så jag ser verkligen fram emot årets mara längs Franska Rivieran.

Hur vill du uppleva världen?