PROJEKT 365, Bli den bästa versionen av dig själv!

Skippa alla dieter och quick-fix! Du vet att det ändå inte är hållbart. Så ge dig själv istället 1 år för att se hur din kropp, ditt sinne och framförallt ditt liv förändras med resultat du aldrig kunnat drömma om. 

Investera i dig själv, en gång för alla och bli den bästa versionen av dig själv!  Precis som jag har gjort!

Och vet du vad det bästa är? Genom PROJEKT 365 kommer jag (och flertalet andra i liknande livsituation som du) att vara med dig genom din resa för att du aldrig ska känna dig ensam!

Jag som coach kommer att ge dig kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas! Du kommer framförallt det att få det stöd och pepp du behöver när det går riktigt bra såväl som dåligt, både direkt från mig men också från de andra som är med i PROJEKT 365 genom vårt community, en sluten grupp där de som vill kan ansluta sig till för att få en gemenskap! 

Jag har själv varit med om en stor livsstilsförändring och vet hur det är att vara där nere på botten… Detta är också än av mina största styrkor som coach eftersom jag kan relatera på ett helt annat sätt då. Kika/lyssna gärna på min livsstilsförändring i videon ovan!

Vad är PROJEKT 365?

I 10 år har jag jobbat med att hjälpa andra människor att nå sina drömmar om en frisk och hälsosam livsstil. Dessförinnan har jag själv gått igenom en livsstilsförändring där jag halverade min kroppsvikt. Det tog mig just 365 dagar för att känna att jag aldrig kommer hamna på ruta 1 igen.

Därför har jag nu skapat PROJEKT 365. Ett upplägg som sträcker sig över 12 månader och är framtaget för att uppmuntra dig att tänka bortom quick fix-lösningar! Mitt mål är att du ska bli inspirerad och motiverad till vad du kan uppnå på 365 dagar och jag ger dig alla de verktyg du behöver!

Projekt 365 handlar inte bara om att följa ett kost- och träningsprogram utan också om gemenskap och att du inte ska känna dig ensam i din resa mot ditt personliga mål! Du kommer att få den kunskap och vägledning du behöver för att utveckla en fullständig förståelse till vad en god balans mellan kost, träning och livet är, men också vad det innebär för just dig! Du får tillgång till en app där du kan följa dina resultat, se dina kost- och träningsprogram samt chatta med mig direkt vid funderingar och tankar.

Du kommer också att få möjligheten att vara en del av PROJEKT 365-communityt, en sluten grupp i appen där andra som är anslutna till upplägget och är i liknande situation som dig också är med för att ge pepp och stöd åt varandra, med syfte att ingen ska känna sig ensam och att vi har en fin gemenskap! Samtidigt som du självklart får personligt stöd om hur du kan upprätthålla dina resultat och hälsovanor för all framtid.

Mitt mål är även att ge dig den kunskap som krävs för att du även ska kunna upprätthålla en frisk och hälsosam livsstil även efter detta år tillsammans. Därför kommer du att få träna det du tycker är roligt och äta den mat du tycker är god för att det ska kunna bli en hållbar vana.

Detta ska helt enkelt bli SISTA gången du påbörjar en livsstilsförändring!

När du ansluter till PROJEKT 365 kommer du som bonus att automatiskt bli nominerad till 365-priset på ett värde av ca 5000kr, detta pris tilldelas den person som gjort den största påtagliga individuella resan som utses av mig. Priset handlar absolut inte om vem som har gjort de största resultaten siffermässigt utan de handlar om vem som gjort den största individuella resan både mentalt och fysiskt samt hur det har förändrat dess liv!

Sluta säga “en dag” och börja säga “dag ett” – PROJEKT 365 väntar på dig! Så vad väntar du på? Ta första steget och gör din ansökan idag!

 

TJÄNSTER

ONLINECOACHING  

DETTA INGÅR

N

Personligt träningsprogram framtaget efter dina förutsättningar och mål. Anpassas även efter ev. skadehistorik.

N

Skräddarsytt kostupplägg, personligt anpassat efter dina matpreferenser, specialkost, allergier m.m. eller om du bara inte tycker om något specifikt livsmedel!

N

Direktchat till mig mån-fre

N

Uppdatering av kost- och träningsprogram en gång i månaden med nya recept och övningar, justeringa vid behov.

N

Utbildande material iform av ljudfilspass, miniföreläsningar, uppgifter i personlig utveckling/mental träning, pdf-filer m.m.

N

Inbjudan tilll 365-communityt, en sluten grupp med andra deltagare i Projekt 365 som befinner sig i liknande situation som dig, där vi tillsammans skapar en härlig stämning och ger pepp och stöd åt varandra! Du kan dela en dålig dag och känslan i den såväl som när du uppnått ett delmål! Allt för att du inte ska känna dig ensam i denna resa!

N

Personlig app där allt ovanstående är samlat!

VÄLKOMSTGÅVA TILL ALLA!

Alla som går med i PROJEKT 365 får en välkomstgåva utskickad per post. Denna gåva består av bl.a. en t-shirt eller linne (du väljer), en vattenflaska, gummiband samt lite annat smått och gott som kan vara användbart för din livsstilsförändring. Vad det är blir en överraskning!

AUTOMATISKT NOMINERAD TILL 365-PRISET!

När du ansluter till PROJEKT 365 kommer du som bonus att automatiskt bli nominerad till att få chansen att vinna 365-priset (till värde av 5000 kr med saker du kan tänkas behöva till din nya livsstil). Denna bonus tilldelas den person som gjort den största påtagliga individuella resan som utses av mig. Detta pris handlar absolut inte om vem som har gjort de största resultaten siffermässigt utan de handlar om vem som gjort den största individuella resan både mentalt och fysiskt samt hur det har förändrat dess liv till det positiva!

Oavsett om du vinner priset eller ej, kom ihåg att det viktigaste priset är den livsstilsförändring du kommer att uppnå! DET priset är oövervinligt! Det kan jag lova dig!

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Vad kan jag förvänta mig av PROJEKT 365?

Mitt mål är att ge dig all vägledning och personligt stöd som behövs för att du ska nå dina mål. Det kommer inte bara att vara ett sifferstyrt program. När du går med kommer jag att se till att vi förändra din livsstil på djupet, tillsammans som ett team. Dina kost- och träningsplaner kommer att vara indivudella, på en lagom nivå för just dig och, viktigast av allt, njutbara där det finns utrymme för att LEVA! En personlig incheckningsprocess varje vecka säkerställer att du går mot dina mål och genom en direkt chatt kommer jag och  att stödja dig i varje steg av din resa, samt i 365-communityt så får du gemenskapen och känslan av att inte vara ensam i denna process med andra i liknande situation som du!

Vad är 365-communityt?

Det är en sluten grupp som du finner i din app du får access till när du kör i gång. Här kommer du att komma i kontakt med andra i PROJEKT 365 som också genomgår en livsstilsförändring likt din, precis just nu! Använd den här funktionen för att dela kamper, fira vinster och få extra motivation från andra på en liknande resa som din egen.

Vad kostar det?

Ca 50 kr per dag, som betalas i form av ett månadsabonnemang, likt ett gymkort eller övrig prenumeration. Hänsyn tas vid specialfall t ex om du är sjukskriven eller mammaledig. Skicka därför in en intresseanmälan så får du all information ink. prisuppgifter.

Kan man pausa upplägget om man blir blir sjuk eller liknande?

Om man har ett sjukintyg från läkare kommer det gå att pausa så länge sjukintyget varar, men är man t ex förkyld, stressad på jobbet eller vill pausa under högtider etc så kommer det inte gå. Projekt 365 handlar just om att lära sig hantera årets alla högtider, sjukdomar, stress, utmaningar etc, utan att sätta sin hälsa helt på paus.

Vi kommer alltid att anpassa planen utefter din situation du befinner dig i just nu så att den känns genomförbar för stunden!

Hur är upplägget?

Jag jobbar inte med några quick-fix eller tuffa dieter utan med hälsosamma livsstilsförändringar då jag är säker på att strikta dieter med massor av förbud inte är en metod som ger dig hållbara resultat på lång sikt. Att skapa en ny rutin tar tid, förmodligen längre tid än vad du själv tror och därför är upplägget 12 månader.

När du bestämt dig för att köra igång kommer du få ett frågeformulär utskickat som kommer att ligga som grund för ditt kost- och/eller träningsprogram. När du fått ditt första program kommer det sedan att uppdateras månadsvis med nya recept och övningar som är helt individuellt anpassade efter dig! Justeringar i ditt kost- och träningsprogram görs självklart vid behov längs med periodens gång, t.ex. om du skulle få mycket på jobbet en period och inte hinner träna alla passen eller om du inte skulle gilla något av recepten. Varje vecka kommer du att få göra en veckorapportering i form av en “incheckning” där du besvarar ett gäng frågor och berättar hur veckan gått. Du har även möjlighet att chatta med mig om det skulle dyka upp ett hinder eller om du har någon fundering. På så vis kan jag ge dig det stöd och hjälp du behöver för att lyckas!

Kommer jag att kunna tracka och följa mina framsteg under detta år?

Ja! I min allt-i-ett-app för att tracka alla dina framsteg på din mobila enhet. Detta inkluderar (valfritt) bilder, veckovägningar, sömn, menstruationscykel, kost, motivation och vattenintag. På så sätt kan jag övervaka dina framsteg och göra nödvändiga justeringar av dina planer.

Måste jag ha tillgång till gym?

Nej, då träningsprogrammet är HELT personligt anpassat så utformar jag programmet utefter vad du har att tillgå. Har du ingenting att tillgå så utformar jag programmet med egen kroppsvikt eller saker som finns i hemmet som redskap (ex. stol). Det går också att ändra detta längs med resans gång om du t.ex. skulle åka på semester, införskaffa dig något nytt träningsredskap till hemmet eller skaffa gymkort.

Kan hela familjen äta maten?

Självklart! Du kommer att äta helt vanlig mat som DU tycker om (och även din familj), jag anpassar recepten efter dina önskemål.

Jag har en del allergier, funkar det?

Ja, eftersom kostprogrammet är HELT personligt anpassat tar jag hänsyn till både allergier men också annan specialkost som t.ex. vegetarian eller vegan. Även om du t.ex. absolut inte gillar fisk eller något annat livsmedel.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Du får ett kvitto på varje månadsbetalning som du lämnar till din arbetsgivare eller laddar upp i friskvårdsportalen din arbetsgivare är ansluten till (t.ex. ePassi, Wellnet, Benify m.fl.

Jag har problem med ett knä och kan inte hoppa/springa, funkar det?

Ja, det gör det! Eftersom träningsprogrammet är HELT individuellt anpassat tar jag hänsyn till om du t.ex. har en gammal knäskada men också annat. Vi kommer då också lägga mycket fokus på att stärka detta område för att kunna utvecklas!

När utses vinnaren av 365-Priset?

I slutet av 2024, när samtliga klienter är klara med sitt 12-månadersupplägg. Kom dock ihåg att det största och viktigaste priset är ALLTID den livsstilsförändring du skapat och uppnått under dessa 365 dagar!

KUNDRESULTAT

KUNDOMDÖMEN

Jag har testat det mesta för att nå mitt mål om att gå ned i vikt och faktiskt hålla den vikten. Med Emmas onlinecoaching gick jag inte bara ned i vikt utan jag lärde mig också hur jag ska tänka i framtiden för att fortsätta leva en frisk och sund livsstil. Jag är helnöjd och rekommenderar både kost och träningsplan!

Caroline

Jag anlitade Emma som coach för kost då jag saknade både motivation och kunskap att lyckas nå mitt mål att gå ned 10 kg. Jag hatar att laga mat men med Emmas kostplan kändes det enkelt och möjligt att lyckas, vilket jag gjorde! Jag är helnöjd och kan inte tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla liv igen.

Lisa

Jag kan starkt rekommendera löpcoaching online tillsammans med Emma. Mina resultat har förbättrats så mycket och jag har fått hjälp med både träningsprogram men också att förbättra min löpteknik! Det var väldigt givande att få sitt löpsteg analyserat och det har gett en helt annan känsla i min löpning!

Malin

Om mig och min bakgrund


Mitt namn är Emma Blomqvist och jag är en småbarnsmorsa som älskar att springa, långt och länge.

För mig har det inte alltid varit en självklarhet att kunna springa, hösten 2011 vägde jag över 130 kg och blev sjukskriven för min kroniska ledsjukdom (reumatism). Därför är jag väldigt tacksam fört att min kropp idag klarar av att röra på sig och springa utan smärta.

Min högsta dröm just då när det var som värst 2011 var att skapa en funktionell vardag utan inflammationer i ledgångar, skyhög feber och extrem smärta som även orsakade sömnlösa nätter. Varje dag var en kamp att ens ta mig upp ur sängen och att ens kunna springa några få steg fanns inte på min världskarta. Jag fick nog, detta var inte det liv jag ville leva. Jag ville inte vara en 95-åring i en 22-årings kropp. Jag bestämde mig; Jag är INTE min sjukdom! och påbörjade något som utom min vildaste fantasi skulle bli min livs resa.

Idag har jag nästan halverat min kroppsvikt och springer marathon utan några som helst problem och arbetar som personlig tränare/onlinecoach med målet att hjälpa/inspirera andra till en frisk och hälsosam livsstil..

Jag har lyckats att göra en livsförändring helt på egen hand utan någon diet, kirurgiskt ingrepp eller dylikt. Och vet du vad? DET FUNKAR! Än idag. Så kan jag göra en sådan förändring, så kan du också.

Jag som coach


Jag brinner verkligen för att hjälpa andra till att skapa en hälsosammare livsstil utan att behöva gå på “dieter” eller känna att de bantar. Livet är för kort och värdefullt för det och är till för att kunna njutas av!

Sedan 2014 har jag arbetat heltid som PT/onlinecoach med att hjälpa andra att hitta balans i deras liv mellan kost, träning och att det ska funka med just deras vardag. Med den bakrund jag har kan jag även relatera till mina klienter på ett helt annat sätt, just eftersom jag inte alltid varit en vältränad småbarnsmorsa utan LÅNGT ifrån!