onlinecoaching,
OPTIMAL SOMMAR!

Upplägget för dig som vill optimara din sommar- och semesterkänsla med
träningsglädje samtidigt som du kan njuta av livets goda
sommaren har att erbjuda!

För dig som vill ha en enklare version av min onlinecoaching som fortfarande
är individuell, men till ett bättre pris!

OPTIMAL SOMMAR

Detta är ett 3 månaders upplägg för dig som vill ha en enklare version av min ordinarie onlinecoaching i sommar och ger därmed en större känsla av frihet! Vi lättar upp coachingen genom att t.ex. ha uppföljning 1 ggr/månad istället för varje vecka, ersätter chatten med en sluten grupp där alla “sommar-deltagare” är med, fokuserar på träning du kan utföra där du befinner dig med det du har att tillgå m.m.

Ditt kost- och träningsupplägg är personligt anpassat precis som den ordinarie coachingen. Skillnaden är att den uppdateras efter halva perioden, dvs. efter 1,5 månad, till skillnad från varje månad som vid ordinarie coaching. Istället så kommer kompletterande recept, träningspass, tips, utmaningar m.m. att publiceras i den slutna gruppen för en mer lättsam känsla till coachingen där du kan välja om du vill använda dig av materialet eller inte!

Fokus under dessa sommarmånaderna ligger på att optimera sommar- och semesterkänslan genom att jag ger dig verktygen för att skapa en sommar där det inte “eskalerar” som det kanske brukar göra på semestern, utan vi hittar en balans så att du kan njuta av semestern med en god känsla i kropp och knopp!

Upplägget är perfekt för dig som vill testa på onlinecoaching och kanske tyckt att den ordinarie coachingen är lite dyr eller så kanske du redan kör onlinecoaching hos mig och vill “lätta upp” under semestermånaderna juni, juli och augusti!

PRIS: 1000 kr/månad

50 första som signar upp sig får ett startkit!

 

Vad är skillnaden?

OPTIMAL SOMMAR vs. ORD.COACHING

Optimal Sommar

N

Personligt framtaget kost- och träningsupplägg som anpassas utefter dina förutsättningar, skadehistorik, matpreferenser och målsättning. 

N

Uppdatering av personligt kost- och träningsprogram sker efter halva perioden (1,5 månad). Justeringar efter behov månadsvis. Bonusmaterial i form av extra träningspass, recept, tips, utmaningar skickas ut i den slutna gruppen för en lättare känsla av coachingen!

N

Sluten grupp med alla sommarklienter för att kunna peppa varandra i text, bild och video! 

N

Undervisande material som är relevant för just dig, pepp och tips från mig i text-, ljud- och videoformat som skickas ut regelbundet.

N

Tekniktips som är relevant för din träning (löpning och/eller styrka) som skickas ut regelbundet. Ej personlig videoanalys/feedback!

N

Smidig app där allt är samlat!

Ord. Coaching

N

Personligt framtaget kost- och träningsupplägg som anpassas utefter dina förutsättningar, skadehistorik, matpreferenser och målsättning. 

N

Uppdatering av personligt kost- och träningsprogram sker varje månad, justeringar efter behov och personlig rådgivning när “livet kommer i mellan”.

N

Direktchat till mig där du kan skriva när helst du behöver för att få svar på frågor, stöd, pepp m.m.!

N

Undervisande material som är relevant för just dig, pepp och tips från mig i text-, ljud- och videoformat som skickas ut regelbundet.

N

Videoanalys av din teknik när du springer eller utför en styrkeövning med personlig feedback/tips för att du ska utvecklas på bästa sätt! (Givetvis är det valfritt)

N

Smidig app där allt är samlat!

Anmälan
Fyll i detta formulär och du säkrar din plats till Optimal Sommar. Anmälan är bindande! Har du frågor är du välkommen att skicka dem till info@marathonemma.se
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Dit ditt ev. startkit ska skickas
För avisering av ditt ev. startkit

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Vilka träningsredskap behöver jag?

Det du har att tillgå! Inga redskap behövs om du inte vill använda det. Du behöver heller inte ha tillgång till gym eftersom de personliga träningsupplägget är anpassat utefter DINA förutsättningar.

När börjar det?

1 Juni 2023.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Du får ett kvitto med namn på som du kan lämna direkt till din arbetsgivare alt. ladda upp i friskvårdsportal (t.ex. ePassi, Wellnet, Benify m.fl.)

Hur och när sker betalning?

Med kort som sker via ett helt säkert betalningssystem månadsvis. Första dragningen sker 1 juni och därefter den 1 varje månad.

Behöver jag en pulsklocka med gps?

Nej.

Jag som redan är klient hos dig, kan jag köra detta?

Givetvis, du kan då pausa ditt nuvarande abonnemang under dessa 3 månader. Perfekt för dig som vill lätta upp din coaching under sommaren. Skriv till mig i chatten så löser vi det! 

Vad är det för skillnad på detta koncept och din ordinarie onlinecoaching?

Se ovan vad skillnaderna är.

Vad innehåller startkitet?

Det blir en överraskning till ett värde av minst 500 kr! Innehållet är relevant för din sommarcoaching! 

Om mig och min bakgrund


Mitt namn är Emma Blomqvist och jag är en småbarnsmorsa som älskar att springa, långt och länge.

För mig har det inte alltid varit en självklarhet att kunna springa, hösten 2011 vägde jag över 130 kg och blev sjukskriven för min kroniska ledsjukdom (reumatism). Därför är jag väldigt tacksam fört att min kropp idag klarar av att röra på sig och springa utan smärta.

Min högsta dröm just då när det var som värst 2011 var att skapa en funktionell vardag utan inflammationer i ledgångar, skyhög feber och extrem smärta som även orsakade sömnlösa nätter. Varje dag var en kamp att ens ta mig upp ur sängen och att ens kunna springa några få steg fanns inte på min världskarta. Jag fick nog, detta var inte det liv jag ville leva. Jag ville inte vara en 95-åring i en 22-årings kropp. Jag bestämde mig; Jag är INTE min sjukdom! och påbörjade något som utom min vildaste fantasi skulle bli min livs resa.

Idag har jag nästan halverat min kroppsvikt och springer marathon utan några som helst problem och arbetar som personlig tränare/onlinecoach med målet att hjälpa/inspirera andra till en frisk och hälsosam livsstil..

Jag har lyckats att göra en livsförändring helt på egen hand utan någon diet, kirurgiskt ingrepp eller dylikt. Och vet du vad? DET FUNKAR! Än idag. Så kan jag göra en sådan förändring, så kan du också.

Jag som coach


Jag brinner verkligen för att hjälpa andra till att skapa en hälsosammare livsstil utan att behöva gå på “dieter” eller känna att de bantar. Livet är för kort och värdefullt för det och är till för att kunna njutas av!

Sedan 2014 har jag arbetat heltid som PT/onlinecoach med att hjälpa andra att hitta balans i deras liv mellan kost, träning och att det ska funka med just deras vardag. Med den bakrund jag har kan jag även relatera till mina klienter på ett helt annat sätt, just eftersom jag inte alltid varit en vältränad småbarnsmorsa utan LÅNGT ifrån!