ONLINECOACHING,
Optimal Löpning

Träningsupplägget för dig som vill lägga löpningen i extra fokus oavsett nivå, utvecklas i den och samtidigt känna löparglädje och genemskap i ett digitalt löparcommunity! Kanske har du ett specifikt lopp i sikte (t.ex. maraton, halvmaraton, traillopp, 5 km eller 10 km) eller så vill du bara ha en tydlig plan att följa för att nå dina mål och drömmar

Optimal Löpning

För dig som vill ha en individuellt anpassat upplägg där löpning ligger extra i fokus! Perfekt för dig som vill ha en tydlig plan att följa för att nå ditt personliga mål, kanske vill du springa ett specifikt lopp (ex. Stockholm maraton, Göteborgsvarvet, vårruset, stadsloppet, lidingöloppet, tjejmilen m.fl.) eller bara känna löparglädje? Oasett mål med din löpning så är vårt fokus att optimera din löparglädje! Detta gör vi genom att skräddarsy din plan, men också att boosta dig med de tips, kunskap, pepp och coaching du behöver genom undervisande material men också ett gemensamt löpar-community som är en sluten grupp för alla aktiva klienter att kunna sprida löparglädje, tips och tankar i!

Du erhåller alltså ett skräddarsytt upplägg under 3 eller 6 månader som är helt personligt anpassade utefter din målsättning och förutsättningar, så har du en skadehistorik så tas detta givetvis i beaktning! Passen är sedan anpassade så att du ska kunna genomföra dem där du vill, styrkan kan utföras hemma med de redskap du har att tillgå eller på gym.

Upplägget består av så många träningspass du vill ha per vecka. Du får tillgång till en app där alla pass finns tillgängliga och även den slutna gruppen/löpar-communityt!

Du kan också välja att lägga till en individuellt anpassat kostupplägg som är framtaget efter dina matpreferenser. Det innebär att om du (eller någon i din familj som också ska äta maten) skulle ha en allergi, specialkost (ex. vegeterain/vegan) eller bara inte tycker om något livsmedel så anpassas recepten utefter detta.

Många löpare tycker att styrka är tråkigt, men vet också att den är mycket viktig! Med detta upplägg blir det betydligt roligare och du kan få pepp och stöd genom de andra i den slutna gruppen!

ONLINECOACHING

Optimal Löpning

DETTA INGÅR

N

Personligt framtaget träningsupplägg som sträcker sig över 6 månader eller 3 månader där extra fokus ligger på löpning och att optimera din löparglädje med allt vad det innebär!

N

Sluten grupp med alla deltagare i löpcoachingen för att kunna peppa varandra i text, bild och video! 

N

Undervisande material, pepp och tips från mig i både text och video som skickas ut regelbundet. T.ex. Löpteknikskola, näringslära, tips på teknik och kläder utefter årstid m.m.

N

Möjlighet att lägga till skräddarsytt kostupplägg anpassat efter dina matpreferenser.

N

Direktchat till mig, där du kan skriva till mig när helst du behöver!

N

Uppdatering av program sker månadsvis.

N

Videoanalys av din teknik när du springer eller utför en styrkeövning med personlig feedback/tips för att du ska utvecklas! (Valfritt och inget måste)

N

Smidig app där allt är samlat!

6 månader ELLER 3 månader?

6 MÅNADER

Halvmaraton och maraton

För dig som har ett långsiktigt mål längre fram som tar tid att uppnå, till exempel ett maraton, halvmaraton, lidingöloppet och vill ha en tydlig plan för att nå detta!

Det kan också vara så att du inte har något lopp som slutmål utan att skapa hållbara livsstilsförändringar med löpning i fokus!

KAMPANJERBJUDANDE (t.o.m. 30/11):

PRIS (enbart träning): 1000 kr/månad (ord. pris 1300 kr/mån)
PRIS (kost + träning): 1400 kr/månad (ord. pris 1650 kr/mån)

 3 MÅNADER

5km eller 10km

För dig som har ett lite mer kortsiktigt slutmål inom 3 månader. Det kan till exempel vara ett lopp upp till 1 mil eller att du vill ha extra hjälp i slutträningen inför ett längre lopp där du redan gjort grundträningen själv.

Det är också ett perfekt val för dig som vill ha en “kickstart” i din löpning för att komma igång på rätt sätt omgiven med massor av pepp, inspiration och glädje!

PRIS (enbart träning): 1400 kr/mån
PRIS (kost + träning): 1750 kr/mån

Anmäl dig!

Fyll i formuläret nedan eller maila info@marathonemma.se för att anmäla dig! Senast nästkommande arbetsdag kommer ett uppstartsmail där du kommer att få bekräfta din anmälan och fylla i ett frågeformulär som ligger till grund för ditt personligt anpassade upplägg. Har du frågor kring Optimal Löpning och dess upplägg är du också varmt välkommen att maila dem så svarar jag så fort jag kan.

2 + 1 =

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Vilka träningsredskap behöver jag?

Träningsredskap som gör det tillräckligt utmanande för dig. Är du nybörjare så behöver du inte några redskap till att börja med, är du van med styrketräning behöver du hantlar, skivstång ELLER kettlebells i en vikt som kan utmana din styrka OM du vill utvecklas!

När börjar det?

När du vill, alla starter sker individuellt.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Du får ett kvitto med namn på som du kan lämna direkt till din arbetsgivare alt. ladda upp i friskvårdsportal (t.ex. ePassi, Wellnet, Benify m.fl.)

Hur och när sker betalning?

Med kort som sker via ett helt säkert betalningssystem månadsvis.

Behöver jag en pulsklocka med gps?

Nej.

Ska jag välja 6 månader eller 3 månader?

Se beskrivning ovan.

Vad är det för skillnad på detta koncept och din ordinarie onlinecoaching?

Allt som ingår i min ordinarie onlinecoaching ingår i detta koncept PLUS löpar-communityt för att öka löparglädjen hos er klienter! 
Kostupplägg är ett valfritt tillägg.

Vad kostar det?

Se ovan.

Om mig och min bakgrund


Mitt namn är Emma Blomqvist och jag är en småbarnsmorsa som älskar att springa, långt och länge.

För mig har det inte alltid varit en självklarhet att kunna springa, hösten 2011 vägde jag över 130 kg och blev sjukskriven för min kroniska ledsjukdom (reumatism). Därför är jag väldigt tacksam fört att min kropp idag klarar av att röra på sig och springa utan smärta.

Min högsta dröm just då när det var som värst 2011 var att skapa en funktionell vardag utan inflammationer i ledgångar, skyhög feber och extrem smärta som även orsakade sömnlösa nätter. Varje dag var en kamp att ens ta mig upp ur sängen och att ens kunna springa några få steg fanns inte på min världskarta. Jag fick nog, detta var inte det liv jag ville leva. Jag ville inte vara en 95-åring i en 22-årings kropp. Jag bestämde mig; Jag är INTE min sjukdom! och påbörjade något som utom min vildaste fantasi skulle bli min livs resa.

Idag har jag nästan halverat min kroppsvikt och springer marathon utan några som helst problem och arbetar som personlig tränare/onlinecoach med målet att hjälpa/inspirera andra till en frisk och hälsosam livsstil..

Jag har lyckats att göra en livsförändring helt på egen hand utan någon diet, kirurgiskt ingrepp eller dylikt. Och vet du vad? DET FUNKAR! Än idag. Så kan jag göra en sådan förändring, så kan du också.

Jag som coach


Jag brinner verkligen för att hjälpa andra till att skapa en hälsosammare livsstil utan att behöva gå på “dieter” eller känna att de bantar. Livet är för kort och värdefullt för det och är till för att kunna njutas av!

Sedan 2014 har jag arbetat heltid som PT/onlinecoach med att hjälpa andra att hitta balans i deras liv mellan kost, träning och att det ska funka med just deras vardag. Med den bakrund jag har kan jag även relatera till mina klienter på ett helt annat sätt, just eftersom jag inte alltid varit en vältränad småbarnsmorsa utan LÅNGT ifrån!