Onlinecoaching, Sommar

 

För dig som vill komma igång eller utveckla din löpning med enbart träningsprogram och enklare coaching under 2 månader.

 

 

Sommarcoaching

För dig som vill ha en lite enklare variant av onlinecoaching mot min ordinarie där löpningen är i fokus. Perfekt nu under sommaren och semestern! Syftet är att du ska kunna utföra samtliga pass vart du än befinner dig. 

Du erhåller ett färdigt upplägg under 2 månader (juli och augusti) som inte tar hänsyn eller specifika önskemål utan du kan istället välja mellan 2 olika nivåer (kom igång eller utveckling) och du väljer den nivå som passar dig bäst (se nivåerna längre ned). Passen är sedan anpassade så att alla ska kunna genomföra dem och det blir så jobbigt/lätt som du vill ha det.

Upplägget består av 2-3 löppass och 2 Styrkepass per vecka. Du får tillgång till en app där alla pass finns tillgängliga. Här finns även en sluten grupp med alla deltagare i sommarcoachingen för att kunna peppa varandra med texter, videos och bilder! Jag kommer även att lägga ut undervisande material i gruppen samt tips och trix.

Vill du ha individuell coaching som är utformat efter ditt specifika mål, förutsättningar och ev. skadehistorik rekommenderar jag min vanliga coaching. Länk här!

 

Onlinecoaching

SOMMAR

DETTA INGÅR

N

Färdigt träningsupplägg som sträcker sig över 2 månaders tid, juli och augusti där fokus ligger på löpning.

N

Sluten grupp med alla deltagare i sommarcoachingen för att kunna peppa varandra i text, bild och video! 

N

Undervisande material, pepp och tips från mig i både text och video som skickas ut regelbundet i den slutna gruppen.

N

Uppdatering av träningsprogrammet sker månadsvis.

N

Smidig app där allt är samlat!

PRIS: 1299 kr (650 kr/månad)

VÄLJ DIN NIVÅ

Kom igång

För dig som vill komma igång med löpning på ett skonsamt sätt. Passar även dig som vill komma igång med löpning efter graviditet, då ska de ha gått minst 3 månader efter förlossning och att du har tränat upp bäckenbotten med aktiveringsövningar så att du inte har några tyngdkänslor eller urinläckage vid jogg på stället under 60s.

Utveckla din löpning

För dig som redan är igång med din löpning och vill utvecklas i den, bli snabbare eller springa längre sträckor. 

 

 

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Vilka träningsredskap behöver jag?

Ett lång gummiband, men det är inget måste om du kan tänka dig att byta ut de övningar som kräver gummiband till någon annan (som du själv kommer på). 

När börjar det?

1 Juli och pågar fram till och med 31 Augusti, totalt 2 månader.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Jag är ansluten till ePassi och du får även ett kvitto som du kan ladda upp i en annan friskvårdsportal eller ge till din arbetsgivare.

Hur och när sker betalning?

Med kort som sker via ett helt säkert betalningssystem på uppstartdagen 1 juli och kvitto skickas ut så snart betalningen gått igenom. Inga fakturor skickas ut.

Behöver jag en pulsklocka med gps?

Nej.

Vilket upplägg passar mig?

Se de olika nivåerna längre upp, om du känner dig osäker på vilken nivå du ska välja kan du maila mig till info@marathonemma.se för rådgivning.

Behöver jag fylla i frågeformulär?

Nej, det behöver du inte. Det är enbart för individuell coaching. 

Om mig och min bakgrund


Mitt namn är Emma Blomqvist och jag är en småbarnsmorsa som älskar att springa, långt och länge.

För mig har det inte alltid varit en självklarhet att kunna springa, hösten 2011 vägde jag över 130 kg och blev sjukskriven för min kroniska ledsjukdom (reumatism). Därför är jag väldigt tacksam fört att min kropp idag klarar av att röra på sig och springa utan smärta.

Min högsta dröm just då när det var som värst 2011 var att skapa en funktionell vardag utan inflammationer i ledgångar, skyhög feber och extrem smärta som även orsakade sömnlösa nätter. Varje dag var en kamp att ens ta mig upp ur sängen och att ens kunna springa några få steg fanns inte på min världskarta. Jag fick nog, detta var inte det liv jag ville leva. Jag ville inte vara en 95-åring i en 22-årings kropp. Jag bestämde mig; Jag är INTE min sjukdom! och påbörjade något som utom min vildaste fantasi skulle bli min livs resa.

Idag har jag nästan halverat min kroppsvikt och springer marathon utan några som helst problem och arbetar som personlig tränare/onlinecoach med målet att hjälpa/inspirera andra till en frisk och hälsosam livsstil..

Jag har lyckats att göra en livsförändring helt på egen hand utan någon diet, kirurgiskt ingrepp eller dylikt. Och vet du vad? DET FUNKAR! Än idag. Så kan jag göra en sådan förändring, så kan du också.

Jag som coach


Jag brinner verkligen för att hjälpa andra till att skapa en hälsosammare livsstil utan att behöva gå på “dieter” eller känna att de bantar. Livet är för kort och värdefullt för det och är till för att kunna njutas av!

Sedan 2014 har jag arbetat heltid som PT/onlinecoach med att hjälpa andra att hitta balans i deras liv mellan kost, träning och att det ska funka med just deras vardag. Med den bakrund jag har kan jag även relatera till mina klienter på ett helt annat sätt, just eftersom jag inte alltid varit en vältränad småbarnsmorsa utan LÅNGT ifrån!