Är du sugen på att komma igång eller utveckla din löpning men vet inte hur du ska gå till väga? Vare sig du är helt nybörjare eller redan kommit igång med din löpning så kommer denna kurs att vara något för dig. Alla kan vara med!

Under fem veckor med ett tillfälle i veckan kommer jag tillsammans med dig och 4 andra kursdeltagare att peppa, inspirera och motivera dig i din löpning. Jag kommer att coacha dig till att utveckla din löpning till en ny nivå genom att ha små grupper på max 5 deltagare som gör att jag kan ge dig personliga tips och råd i just DIN löpteknik.

Jag kommer vägleda dig till att hitta rätt känsla i olika typer av av träningspass för att du ska få ut så mycket av din löpning som möjligt och jag kommer ge dig verktyg och förståelse för hur du ska planera och lägga upp din löpträning.

Varje tillfälle kommer att inrikta sig på ett område och börja med en teoretisk del följt av en praktiskt del.
Vecka 27: Introduktion, löpsteget
Vecka 28: Kvalitet, rörlighet och styrka
Vecka 29: Korta intervaller
Vecka 30: Långa intervaller
Vecka 31: Distans

Kursstart: Vecka 27 
Veckodag: Välj mellan måndag, onsdag eller fredag.
Tid: kl. 17.00
Plats: 
Gubbholmen, Karlstad
Pris: 650kr för 5 tillfällen (ord. pris 1399kr). 150 kr för enstaka tillfälle.
Anmälan: Skicka ett mail till hej@marathonemma.se eller använd kontaktformuläret nedan senast den 27e juni och ange namn, adress, telefonnummer samt vilken veckodag du vill anmäla dig till. Samma veckodag gäller samtliga tillfällen.
Frågor/kontakt: hej@marathonemma.se

Obs! Det finns inga dusch- eller ombytesmöjligheter så kom ombytt och klar.

Boka din plats nu!