Vi har fått ett underbart vackert vinterlandskap här i södra Värmland! Vad hände där egentligen? Det var många år sedan nu som det fanns snö innan julafton vill jag lova. Säkert 5 år sedan. Men det är roligt! Speciellt sådana dagar som denna när jag inledde dagen med ett långpass löpning på 18 km i denna idyll. Dock gillar jag inte snö egentligen, men den är fin att titta på. Haha.

I övrigt så har jag ganska mycket att stå i just nu, både privat och i jobbet. Men jag ska försöka bättra mig med uppdateringar framöver…

En rolig sak jag vill berätta är att jag börjat äta mycket mer vegetarisk mat nu eftersom mina leder/kropp mår bättre av det. Jag försöker också undvika potatis, ris och pasta. Dock är jag ingen vegetarian för det. Kött/fisk/fågel äter jag numera någon enstaka gång i veckan. Och vet ni vad? Jag mår så sjukt mycket bättre. Ni borde testa!