Måndag: Simträning med i2if, 1h + 5 km terränglöpning
Tisdag: Backintervaller löp, 1h
Onsdag: Cykeltrainerpass + 5 km lätt jogg
Torsdag:
Fredag: Simbassäng, 20x50m + lätt jogg 5 km
Lördag:
Söndag: 
Velothon Stockholm 60 

Denna vecka har gått lite upp och ned. Veckan började bra men i mitten på veckan kände jag mig väldigt hängig, som att jag var påväg att bli sjuk. Därav lite extra vila då jag under söndagen skulle cykla lopp i Stockholm. Allt som allt är jag nöjd med träningen. Säsongen börjar lida mot sitt slut när det kommer till tävlingar och jag har bara 1 lopp kvar på årsplanen, nämligen München Marathon den 8e oktober! Så nu är det dags att sadla om till det och lägga all fokus på löpning (läs långpass) med start imorgon.

Total simning: 1h 36min (3750 meter)
Total löpning: 2h 3min (16,3 km)
Total cykling: 2h 40min (7 mil)
Total styrketräning: –
Total träningstid: 6h 26min 27sek