Måndag: Terränglöpning, 10 km
Tisdag: Cykling LVG, 35 km + OW-simning 1000m
Onsdag: Terränglöpning, 10 km
Torsdag: Cykling, LVG 20 km
Fredag: –
Lördag: Vansbrosimningen
Söndag: Cykling, LVG, 20 km

Fokus denna vecka har legat på Vansbrosimningen som bestod av 3 km simning i öppet vatten. Därför blev det lätt träning torsdag och vilodag fredag. Jag har även börjat springa terräng eftersom jag ska springa en halvmara i fjällen 26 Augusti. Vansbrosimningen tog hårdare på mig än vad jag trodde. Jag däckade fort i sängen efter det att vi kom hem och under denna dag (söndag) har jag varit jättetrött och seg med. Därav enbart en kort cykeltur. Veckans träning är jag nöjd med, kommande vecka väntar Karlstadsimmet och Karlstad Triathlon.

Total simning: 4000 meter
Total löpning: 20 km
Total cykling: 7,5 mil
Total träningstid: 6h 47min 53sek