Den här veckan vill jag summera som helhet med sol, vår och värme! Herregud vilket underbart väder och denna vecka kan jag verkligen säga att jag njutit av varenda löpsteg utomhus! Snart hoppas jag även på att få kunna ta premiärturen med Bernad utomhus (min landsvägscykel).

Träning under vecka 12:

Måndag: 5 km lätt distans
Tisdag: Korta intervaller, 3x5x40s
Onsdag: 7 km lätt distans
Torsdag: –
Fredag: Långa intervaller, 8x500m
Lördag:
Söndag: Mysigt långpass, 20 km

Veckans träning (läs löpning) har känts ruggit bra och jag har fått ihop totalt 49,53 km denna vecka. Snart är jag uppe i 50 km/vecka, tjohooo! Det saknas fortfarande cykling och simning i min träning, men eftersom sopbilarna har börjat sopa gatorna nu och näst intill är klara så hoppas jag på att det blir ändring på detta snart. Då kan jag cykelpendlar till jobbet vilket ger 5 mil/dag.

Så, låt mig höra. Är ni nöjda mer er träningsvecka?

Kommentera inlägget.