Det är åter onsdag igen vilket allt som oftast betyder intervaller för min del. Idag stod det backintervaller på schemat i form av lång backe på 800 meter flack backe. Idag var det både tungt och tufft. Puh! Är du sugen på att ta del av passet? Här nedan följer dagens passupplägg.

Såhär gör du passet:

Uppvärmning: 2-2,5 km lätt jogg följt av dynamisk stretch och lite löpskolning.
Pass: Se till att ha letat reda på en lång relativt flack backe innan på 500-900m. Spring uppför i ett högt ansträngande tempo 8 gånger med joggvila nedför. Se till att alla intervaller är lika starka.
Nedvarvning: 1,5-2 km lätt jogg.

Som jag nämnde ovan var det inte alls min dag idag, men jag gjorde passet och är väldigt nöjd över det. Turligt nog var det sol och vår så jag kunde njuta av den. Härligt!

Hur gick det för dig med passet? Berätta gärna.

Kommentera inlägget.