Träna och bidra till välgörenhet samtidigt! Hur bra låter inte det? Jag ska under 2017 skänka 1 kr för varje genomfört träningspass till hjärt- & lungfonden. Idag är det sista dagen i månaden och under Januari månad har jag fått ihop 24 träningspass, dvs. 24 kr till hjärt- & lungfonden.

24 kr är inte speciellt mycket, men tillsammans är vi starka. Bidra med dina träningspass du med!

 

Vill du också vara med?

Klart du ska vara med. Det är enkelt. Träna som vanligt men håll räkningen på antal pass du tränar per månad. Vid månadens slut skänker du sedan antal träningspass i kronor till mitt insamlingskonto på hjärt- och lungfonden enkelt via t.ex. sms eller annat betalmedel.

Hashtaga gärna #varjepassräknas2017 på sociala medier som instagram, twitter, Facebook m.m. i anslutning till projektet. T.ex. när du utfört ett pass eller skänkt en gåva.

Varför hjärt- och lungföreningen?

Iår har jag valt hjärt- och lungföreningen som organisation. Det är inte bara gamla som drabbas av hjärtfel utan även nyfödda. Jag är en av dem. Jag föddes med blåsljud på mitt hjärta. Oftast brukar detta växa bort och därför väntar man med en operation/ingrepp tills barnet blivit lite äldre. Jag blev lyckligt lottad där mitt blåsljud växte bort. Vägen till det att jag blev ”friskförklarad” gick jag tillsammans med mina föräldrar på regelbundna hjärtkontroller med ultraljud. Nu slutade det lyckligt för mig, men för alla gör det inte det. Därför är det viktigt att denna hjälp finns för att kunna upptäcka och göra eventuella ingrepp i tid.

Alla kan drabbas av hjärtfel, ung som gammal. Genom att skänka gåvor till forskning kan vi rädda liv!