Tidigare i veckan fick jag nys om att Yogaskolan här i Karlstad skulle ha öppet hus idag på förmiddagen. Så jag gick dit och gick på en fysisk klass med fokus på rörlighet och styrka. Det var bra och instruktören kunde sin sak men jag blev ändå lite besviken då det var inte alls som jag förväntat mig. Jag har inte kommit så långt att jag trivs med yoga utan musik och övningarna var inte det jag sökte heller…

utmaning

Förmiddagens misslyckade aktivitet gjorde också att jag missade dagens crossfitWOD i boxen som jag hade tänkt gå på från början. Men som utbildad personlig tränare och löpcoach tog jag saken i egna händer och skapade en egen WOD på hemmaplan. De senaste 2 veckorna har det varit lite dåligt med löpning på de passen boxen planerat, så som den sanna löparnörd jag är gav jag mig själv en rejäl utmaning! Ännu mer utmaning blev det att springa i kuperat som jag gjorde. ;P Dagens WOD blev alltså som följande:

PÅ TID:
1,6 km löpning
20 armhävningar
800 m löpning
20 knäböj
400 m löpning
20 burpees
400 m löpning
20 knäböj
800 m löpning
20 armhävningar
1,6 km löpning
Min tid: 31:29min

Nu utmanar jag dig att också göra denna WOD inom 48h. Antar du utmaningen? Skriv en kommentar till detta inlägg och länka gärna ditt resultat. Utmaningen ligger även ute på instagram (MarathonEmma) och du kan även göra den där genom att tagga mig @marathonemma och hashtaga #MarathonEmmasWOD. Så kom igen, du klarar det!! :D