Team Rynkeby Värmland

 

Äntligen! Nu i veckan anlände våra teamcyklar från Italien och italienska cykelmärket Bianchi. Igår hämtade jag min gula guldklimp Bernard (som jag valt att kalla cykeln) hos Karlstad Cykel och Sportcenter. Jag hade nästan glömt bort hur jäkla fantastisk känslan är av att hämta en sprillans ny hoj utan ens ett dammkorn på, som luktar ny och glänser vackert i solljuset. När jag rullade honom från bilen till dörren i den våriga solen kunde jag heller inte låta bli att få ett enormt sug av första premiärturen ute!

Nu står han där, i vardagsrummet tillsammans med min andra kärlek Bianca. Bernard och Bianca. Båda helt redo för att fortsätta äventyret mot Paris med att ta ut träningen i vårsolen. För nu går det inte att förneka längre. Det är nära,  riktigt nära! Snart börjar utomhussäsongen och jag kan knappt bärga mig! Alla landsvägsträningar med det bästa teamet såväl som mina cykelturer ensam i morgonsolen och cykelpendlingen till arbetet. Jag älskar verkligen att cykla och det ska bli så fantastiskt roligt och ärofyllt att få cykla till Paris i förmån till barncancerfonden. Hur fantastiskt är inte det?

team