crossfit lifebox, stå på händer

Onsdag och jag inledde morgonen med att dra iväg till boxen för att köra ett crossfitpass. Dagen i ära var mycket fokus på ben, clean och front squat! Båda är jag riktigt kass på men det tar sig. :) Det är kul att jag kan börja släppa på tyglarna lite och inte vara ett sådant kontrollfreak med tekniken som jag annars är överpetig med. Såklart ska man inte tappa den, men man behöver inte överanalysera vartenda drag som jag gör. Framför allt inte om man ska komma upp i puls. ;P

Jag avslutade med att peppa/coacha Johanna genom hennes pass som hon körde direkt efter (då hon coachade när jag och resten av gruppen körde) växlat med att stå på händer. Och vet ni? I slutet klarade jag av det helt på egen hand! Något jag aldrig klarat av tidigare!!! *Överlycklig!!*

Nu väntar jag på att en klient ska komma för personlig träning och massage innan det bär vidare till friskis för ideellt arbete. :)

Må gott!