jul25
Det har varit lite glest här med blogginlägg de senaste dagarna. Anledningen till det är att antingen är jag ute och tränar mig själv/klienter eller så njuter jag av sommaren på olika vis. Jag tror nästan hela sverige har världens finaste sommarväder just nu med sol, värme och klarblå himmel! Vilket jag inte tackar nej till. :)

I förrgår hade jag t.ex. namnsdag (grattis alla Emmor i efterskott) och köpte mig 1 liter jordgubbar som jag mumsade på tillsammans med banan, glass, grädde och chokladsås. MUMS! En perfekt vardagslyx!

Och idag har jag varit ute på äventyr med min vän och fotokollega Rebecca, vi fotade lite bilder till ett kommande projekt med företaget som jag tror kommer bli superbra och på högra bilden ovan kan ni se en tjuvkik ur Rebeccas kamera. Vad tror ni att jag har i lurningen? ;P

Med detta vill jag säga, ut och NJUUUT av den fantastiskt fina sommar vi fått!