mars20-1

Delar av teamet i väntan på att få ge sig av ut på soltur.

Klockan 9.00 idag samlades vi utanför Löberg Lila Arena här i Karlstad för att ge oss ut på vår premiärtur utomhus i klunga med bästa Team Rynkeby. Eftersom många aldrig cyklat i klunga innan (och några inte ens cyklat på en racer) blev det först genomgång av växlar och cykling på den stora parkeringen. Syftet med Team Rynkeby är att alla ska kunna vara med, oavsett om man är nybörjare eller elitcyklist och i vårt lag har vi både delarna samt allt där emellan. Tillsammans är vi starka och tillsammans ska vi ta oss till Paris till förmån av barncancerfonden.

Dagens runda blev en härlig sådan i den fina vårsolen runt samma sjö som jag och Tina cyklade runt häromdagen. Jag kände mig rätt ringrostig och feg trots att jag numera är en rätt van cyklist. Men det är lite av charmen med de första turerna av utomhussäsongen. Att harva på trainer inomhus och cykla ute på landsväg är två HELT olika saker. Det kan nog ni alla som cyklar landsväg hålla med om skulle jag tro? Men jag vet att all feghet kommer lägga sig så fort vägarna är grusfria och det kommit lite mer värme. Då kommer jag att susa fram lika snabbt som vinden!

Nu kan jag inget annat än att längta till nästa landsvägstur med min gula Bernard.

mars-20-2

Jag och min lagkompis Tina!