juli20-2

Under eftermiddagen har jag spenderat min tid hos en av mina allra bästa vänner som jag just nu även har som PT-klient då hon vill komma igång med träningen för att bli av med sina  rygg-/nackbesvär pga en gammal ryggskada och slitsamt kassajobb. Eftersom hon inte gillar gym så har jag försökt utforma ett träningsprogram för henne som hon kan göra hemma, så idag gick vi igenom det och jag var med och puschade/tränade henne i trådgården. Vill du också ha hjälp med att komma igång med din träning och förbättra ditt välmående? Tveka då inte att höra av dig. Mer info om det hittar du här.

När vi sedan var klara så hoppade vi på en gång i poolen och hängde där i några timmar. Det var enormt skönt att bara lyfta runt i polen i lytfotöljer, tjejsnacka, käka glass och njuta av sommaren! Glöm inte bort det, att bara stanna upp och njuta av nuet!! Det är lätt hänt att glömma det. :)