Igår (tisdag) stod det vilodag på mitt schema med stora bokstäver, men bara för det betyder det inte att jag är fastgjuten i soffan. Nej, rörelse är viktigt för blodgenomströmning i musklerna men det stod ingen träning på schemat. Det jag gjorde var att unna mina ben en välbehövlig massage hos min bästa kollega Johanna på Stronger You för att sedan på kvällen avsluta med ett yogapass på Friskis. Underbart!

Idag kändes kroppen åter laddad på nytt med massor av energi och jag startade dagen med att bege mig ut på landsvägen med min älskade Bianca (landsvägscykel) på min ”vanliga” 6-milarunda i den hemska blåsten. Solen sken däremot så jag beslöt mig för att trotsa kylan och kände mig bära shorts pådagens cykelpass. Det är ju trots allt juni nu!! Jag var riktigt glad och pigg så jag nöjt hela rundan där jag susade fram.

Vet ni vad det bästa var? Jag satte personligt bästa på denna runda med tiden 2:03h vilket gjorde mig fantastiskt glad! Trots vinden. Det är en snitthastighet på nästan 30 km/h. Glad som jag vet inte vad skuttade jag in och där upptäckte jag en överraskning, på dessa 2h hade jag lyckats skapa mig en superfin bränna på låren (kolla in bilden ovan). Haha! Att jag aldrig lär mig…

Just nu känner jag mig ruskigt taggad och laddad inför vätternrundan! Det känns enormt roligt och jag tvekar inte längre om jag kommer klara att genomföra den. Nu är det snarare på hur bra tid jag kommer klara det då den lilla tävlingsmänniskan i mig börjar träda i kraft. ;)

PR