Under den senaste tiden har jag gått och funderat på att investera mig en riktigt bra löparväst/-ryggsäck. Senast jag testade något sådant var för 5 år sedan och då fanns det inte så jättestor marknad för dessa och de jag testade tyckte jag inte var något att hänga i julgranen. Men nu kände jag att det var dags att ge det en chans igen, det är ju bra mycket roligare att springa en längre runda än att springa på en 5 km varvbana runt bilen där jag förvarar alla nödvändigheter medan jag springer (energi, vatten, kläder och mobil). Om inte annat så kan jag se det som en för tidig födelsedagspresent till mig själv. ;)

Valet föll på en Salomon ADV Skin 3 12 som har ett integrerat vätskesystem för vattenblåsa, men det följde med 2 mjuka 500 ml flaskor att ha i bröstfickorna som jag tror att jag kommer att komma långt på till en början då jag inte dricker speciellt mycket när jag tränar. Dålig vana det där med att inte dricka nämnvärt mycket när jag tränar, men jag jobbar på detta och det blir gradvis bättre. Sedan finns det ju som sagt möjlighet att få plats med en vattenblåsa i västen också.

Jag är nöjd med mitt val av väst såhär långt, att den är röd är lite otippat färgval från min del. Valet föll på den färgen mest för att den svarta var slut i min storlek. Dock har alltid alla sagt att jag klär mig i rött, så det kanske inte blir så fel ändå. ;) Nu återstår det bara att testa västen på onsdag och hoppas att den är lika bra som alla säger att den är. Spännande!

Om det är någon som är intresserad av en recension längre fram när jag använt västen en del är det bara att lägga en kommentar om det till detta inlägg. :)