Igår fick jag ett spännande paket med posten från favoritmärket Asics. Jag hade ingen aning om vad det skulle innehålla så jag blev riktigt glad när jag såg att det var ett par löparskor (ASICS RoadHawk FF) som jag hört mycket gott om från andra temakompisar i ASICS Frontrunner Sweden. Jag gillar att skorna är svarta då jag länge tittat på ett par löparskor av mer neutral färg.

Mitt favoritmärke på löparskor är Asics och har varit det ända sedan jag började springa för ca 6 år sedan. Ibland har jag testat lite andra märken men jag har alltid återgått till Asics ändå. Varför? Jo, för att deras skor är både sköna och levererar kvalitet som inte går sönder efter några veckor/månader.

Nu ser jag fram emot att få testa skorna, tanken är att jag ska använda dem inomhus på löpband nu till en början. En recension på hur jag tycker dem är dyker nog upp om några veckor, så håll utkik! :D