img_0002Här om dagen fick jag en enormt trevlig överraskning per post, nämligen ett paket från en av mina favoritnätbutiker Sportamore.se. Det var inget litet paket heller utan ett enormt stort, som var till min stora förtjusning såklart. De som känner mig vet hur mycket jag älskar paket, trots att jag snart fyller 30 år. ;)

I paketet fann jag en underbar höstkollektion av ett relativt nytt sportmärke på marknaden, Wyte. Jag måste säga att jag blev mycket postsvit överraskad över kvaliteten på kläderna, de verkar både sköna och funktionella. Dessutom snygga/stilrena.

Paketet innehöll följande:
Blått underställset.
– Rosa underställ i merinoull, överdel + underdel.
Grå tunn dunjacka.
Tröja med dragkedja.
Mössa.

img_0324

 
Jag har redan hunnit testa båda underställen, jacka och tröja och gillar dem skarpt! Specielltunderstället i merinoull (rosa). Det känns som 2 vanliga underställ ungefär. Fantastiskt bra. Tyvärr är jag ingen mössmänniska utan mer en buffmänniska, men jag såg att de hade buffar också så det kanske hänger med i en framtida beställning. Samt några av deras tights som också är grymt snygga eller mjukisbyxor att ha som överdragsbyxor när jag jobbar i vinter. Vi får se helt enkelt. :)

(sponsrat inlägg)