img_0173

För någon vecka sedan trillade det ned en trevlig överraskning i min brevlåda, nämligen en avi från cykelkraft.se. Jag kunde inte hålla mig utan tog mig direkt till ica för att hämta ut paketet. Det visade sig innehålla ett par nya cykelskor (Shimano SH-WT60, Triathlonscykelsko) av märket Shimano som också är mitt favoritmärke när det kommer till cykelskor. Generellt brukar de ha lite bredare skor framtill men fortfarande smal häl vilket passar mig bra som har hallux valgus.

Skorna passade mig perfekt och jag testcyklar även med dem när jag skulle cykla till jobbet. Dom var lätta, hade ett bra stöd och det viktigaste av allt – de var sköna! Tyvärr är ju triathlonsäsongen slut för i år, men jag ser verkligen fram emot att få använda dem under säsong 2017. Det år jag ska satsa mer på triathlon.

Tusen tack Cykelkraft.se. Skorna kommer att användas flitigt.

(Sponsrat inlägg)