Oj, tiden går verkligen superfort. Nu var det nästan 1 månad sedan jag bloggade senast och i det inlägget skrev jag att jag skulle ta tag i bloggandet igen. Vi märkte ju hur det gick. ;) Hur som helst, nu gör jag ett nytt försök och börjar med att skriva om denna fredag.

Idag är jag ledig från arbete, precis som varje fredag. Eller om jag ska vara petig så jobbar jag hemifrån med småsaker, men det blir nästan som att jag är ledig. Dagen inleddes iaf med en tur till simhallen efter ett tandläkarbesök. Idag stod det distans på schemat och jag fick även möjlighet att testa mina nya badleksaker som jag beställde för någon vecka sedan. paddlar från Zone 3 och baddräkt från Zoggs.

nytt

 

Passet gick bra. Inte lika bra känsla som i måndags men fortfarande god. Farten var med mig och tekniken kändes hyfsat bra.  Den totala sträckan på dagens pass slutade på ca 2700 meter och var uppbyggt enligt följande:

Insim: 200m
Pre: 4x50m teknik + 4x25m sprint (P: 20s)
Main: Stege, 100m – 200m – 300m – 400m – 400m – 300m – 200m – 100m (P: 60s)
Avsim: 200m

Jag minns första gången jag simmade den här stegen. Jag tror det var precis innan jul, då tyckte jag att det var jättejobbigt att ens bara klara det. Idag tycker jag att det går riktigt lätt och har inga problem alls att klara av det. Idag kan jag till och med trycka på lite de sista längderna för att få lite fartökning/tempo i det hela också. Det är en himla häftig känsla hur snabbt utvecklingen sker. Och det är kul! Mitt mål sedan i höstas är att bli en grym simmare i vinter och jag är otroligt nöjd över min utveckling/framsteg!

Nu är det bara att fortsätta simma! :D