Idag är det annandag jul och större delen av själva julfirandet är över. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni fick en underbar sådan tillsammans med nära och kära. Själv spenderade jag självaste jul i huvudstaden Stockholm där min andra hälft/pojkvän bor. Julen började dagen innan julafton med Bingolotto uppesittarkväll, ni som känner mig vet att jag är ett stort fan av Bingolotto och att uppesittarkväll är ett måste! Redan här fick jag en för tidig julklapp av Tomas, duttpennor som jag alltid viljat ha men inte funnit att köpa. Och jag vann också, 2 sverigelotter! Kanske var det duttpennornas förtjänst?

På självaste julafton åkte vi till Tomas ena syster där familj/släkt var samlad för julbord och tomtebesök. Vi hade ett knytjulbord där alla tog med sig en bestämd sak till julbordet, jag fick ”något värmländskt” och vad passar inte bättre än värmlandskorv då? Ett måste på julbordet om ni frågar mig som värmlänning. ;) Senare på kvällen blev det paketutdelning och jag fick en helt fantastisk Michael Kors klocka av Tomas. En traditionell och mysig julafton helt enkelt!

På juldagen gick jag och Tomas på biopremiär av 101-åringen i en fullsatt biosalong. Den var riktigt bra och jag rekommenderar alla att titta på den!

God fortsättning!

image1 image3 Julklappen jag fick av min älskade Tomas image1-1