För några veckor sedan besökte jag en tutueringsstudio här i Karlstad där en vän till min sambo jobbar. Vi diskuterade lite kring tatueringar och när jag väl lämnade så var en tid bokad 2 veckor senare. Så tidigare i veckan, torsdag för att vara exakt, var det dags att märka mig för livet! Johan hade lagt ned mycket tid för att få min tatuering så snygg som möjligt, hela 6 gånger hade han fått rita om den ena. Jag ville nämligen ha en tatuering som skapar en illusion med/av en dold text. Den andra är bara några enkla sträckgubbar. Ja, ni kan ju titta själva på bilderna nedan. ;)

löpartatuering

Ovan ser ni alltså resultatet. Tatueringen med illusionen är den på benet, asterixskon. Ser ni vad som står? ;) Denna tatuering står för min löparpassion, från att vara sjukskriven reumatiker till att vara långdistanslöpare och kunna springa när, hur långt och vart jag vill. Året om! Den andra tatueringen sitter på handleden och symboliserar de tre grenarna i triathlon som jag också brinner mycket för. Simning, cykling och löpning. 2015 är tanken att jag ska satsa lite extra på det nu när skolan är över!

Mina tatueringar kan tyckas vara nördiga, men detta är en stor del av mitt liv som gjort mig till den friska och glada människa jag är idag. Utan dessa hade jag varit kvar där jag var för 3 år sedan, och kanske fortfarande sjukskriven.

Har du någon tatuering? Och isf vad? :D