crossfit1Jag och bästa Johanna till höger i bild, och jag bjuder på min dubbelhaka för den här gången. ;)

Ni som följt mig ett tag vet att jag coachat min underbara vän och numera kollega Johanna till att klara Göteborgsvarvet på bästa tänkbara tid utefter hennes förutsättningar. Nu när jag klarat av Stockholm Marathon är det hennes tur att coacha mig till att bli mer explosiv, vilket är Johannas stora grej! Så idag körde vi igång, midsommarafton till ära med inget annat än crossfit som är Johannas största passion i livet. Johanna är en grym utbildad crossfitcoach på Crossfit lifebox här i Karlstad och det stod ju givet att vi skulle köra introduktionspasset där! Och jag kan inget annat än att säga som så många andra att jag är fast! Jag har testat mycket som är bra för min explosivitet, men skillnaden här är att gänget är så underbart goa. Jag blev genast väl omhändertagen och puschad till max av människor jag aldrig träffat tidigare och det mest fantastiska är att jag gick hem med känslan av att jag känt dem hur länge som helst! Vilket jag älskar.

Dagens midsommarWOD bestod av:
Lag om 4:
– Rodd (10 min)
– 200m löpning (stafett 10 min)
– Ryska kettlebellssving (10 min)
– Max antal armhävningar

Och med detta vill jag tacka alla er som var med på dagens WOD för er härliga kämparglöd och energi ni spred, vi kommer att ses mycket snart igen! Det kan både Johanna och jag lova.

TREVLIG MIDSOMMAR!

 

crossfit2Det härliga gänget från idag! Jag längst fram sittande till höger. ;)